Aan de Slag met Jongeren

Al meer dan 35 jaar zet JES zich in voor jongeren in de stad en dat met een doelgroep die vaak in een kwetsbare context leeft en opgroeit. Naast het ontspannende en vrijblijvende element weet JES ook een sterke leercontext neer te zetten.


Veel van de reguliere processen, procedures en begeleidingsmodellen zijn stevig onder de loep genomen of aangepast in functie van de doelgroep en de waarden van de organisatie. In deze tweedaagse vorming nemen wij je mee en geven we je de basis van onze manier van werken.

Ik kom in mijn job nog niet zo lang in contact met jongeren. Ik zit met veel vragen en wil mijn netwerk uitbouwen, daarom heb ik me ingeschreven. – Vera van VDAB


Deze opleiding geeft je de nodige kennis, modellen en methoden mee om zelf toe te passen binnen je organisatie of persoonlijke manier van werken. Aangezien we afwisselen tussen interactieve informatieoverdracht, reflectie en een stevige koppeling met de praktijk (zowel de JES-praktijk als die van de deelnemers) is dit geen zweverige maar een actief betrokken training.

We brengen in de tweedaagse drie modules samen die je ook apart kan aanvragen. Klik door voor meer info.

Hieronder vind je praktische info over de opleiding en kan je jezelf inschrijven. Wil je graag nog wat meer info? Lees dan hier het verslag van de eerste editie van Aan de Slag met Jongeren.

Praktisch

Data/
Urentelkens van 9u30 tot 16u30
Locatie
Max aantal deelnemers 16
Prijs per persoon
(incl. broodjeslunch)
– Jeugdwerk: €160
– Non-Profit: €250
– Profit: €400

Volgende edities

Volgende edities worden later aangekondigd. Door een zeer druk najaar organiseren we in 2023 geen open aanbod meer voor deze vorming. Wel komt er nog een open aanbod ‘Aan de Slag met Nieuwkomers‘ aan.

Deze vorming wordt begeleid door …

liesbet.vandycke@jes.be; ismet.blakaj@jes.be